ΕΛΛΗΝΟ-ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κων/νου Καραμανλή 35 Αγ. Ιωάννης καλαμαριά, 551 34 Θεσσαλονίκη

  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 6907702742

Γνωριμία με πολωνικά πανεπιστήμια

  • 1552887011

 

21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΤΙΡΙΟ ΚΕΔΕΑ

ΩΡΕΣ: 10.00 πμ – 4.00 μμ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την εκδήλωση με θέμα “Poland – Greece. Exchange study opportunities Erasmus+ and beyond”, με τη συμμετοχή 11 Πολωνικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων διεθνούς κύρου, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Πολωνίας στην Αθήνα και το Πολωνικό Οργανισμό Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2018, ώρες 10:00 με 16:00, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του Α.Π.Θ. επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου.

 

Συμμετέχουν τα Ιδρύματα:

 

1.       Adam Mickiewicz University in Poznań

2.       Cardinal Stefan Wyszyński University in Warsaw

3.       Gdańsk University of Technology

4.       Jagiellonian University

5.       Lublin University of Technology

6.       Polish Naval Academy in Gdynia

7.       Poznan University of Medical Sciences

8.       Rzeszów University of Technology

9.       SGH Warsaw School of Economics

10.   University of Warsaw

11.   Wrocław University of Science and Technology

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, εκπρόσωποι των Πολωνικών Ιδρυμάτων θα παρέχουν πληροφορίες και συμβουλές σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και ερευνητές για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται και για τις δυνατότητες εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στα Πανεπιστήμιά τους.

 

Επιπλέον, εκπρόσωποι της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Αθήνα και του Οργανισμού Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών της Πολωνίας θα ενημερώνουν γενικότερα για σπουδές αλλά και για τη ζωή στην Πολωνία.

 

Πολωνία προσφέρει ποιοτικές σπουδές σε όλα τα επίπεδα και όλους τους κλάδους. Περισσότερα από 800 προγράμματα σπουδών στη Πολωνία παρέχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης στα αγγλικά. Τα τελευταία χρόνια η Πολωνία έχει αναδειχτεί ως ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για σπουδές παγκοσμίως. Κάθε χρόνο την επιλέγουν περισσότεροι από 70.000 φοιτητές.